Koop nu
tickets

voor het
Strijdersbal


Op 30 maart vieren we het leven. En halen we met het Strijdersbal zoveel mogelijk geld op. Natuurlijk met iedereen die Niek gekend heeft, maar óók met iedereen die ons initiatief een warm hart toedraagt.

Bestel nu je kaarten en wordt onderdeel van een overgetelijke benefietavond.


In de schaduw van het verlies van onze dierbare strijder Niek Rauwers, organiseren we op 30 maart een éénmalig bijzondere benefietavond: Het Strijdersbal!

Deze avond staat in het teken van ons nobele doel: zoveel mogelijk geld inzamelen voor de Alpe d’HuZes, waar ons team op 6 juni aan zal deelnemen. Op het Strijdersbal gaan we het leven vieren! Natuurlijk met iedereen die Niek gekend heeft, maar óók met iedereen die ons initiatief een warm hart toedraagt.

Met de geweldige steun van de Schutterij de Eendracht in Etten, hebben we het voor elkaar gekregen om op het terrein van het Paasvuur Etten op zaterdagavond 30 maart deze benefiet mogelijk te maken.

Met een dik programma barst vanaf 20.00 uur het spektakel los met onze PimPamPompen Pubquiz. DJ PimPamPompen test je kennis op de meest nutteloze feitjes en gewetensvragen. Daarna neemt Wolfgang Saufi ons mee in de flow van “Stimmung, bier, und Gaudi”, en gaan we voor “ein Party Ohne Ende” met deze Duitse rasentertainer!

Wanneer Wolfgang zijn laatste confetti heeft afgeschoten komt ACHTUNG op het podium om nog één keer maximaal het leven te vieren! Dit muzikale power kwartet trekt je van links naar rechts en slingert je een ongekend aantal meezingers om de oren! Stilstaan is geen optie!

Vier het leven, tot 30 maart!


Inschrijven Pubquiz

Laat je hersens kraken op de meest nutteloze feitjes, complexe levensvragen en guilty-pleasure muziekintro’s. Doe mee met de nu al legendarische PimPamPompen Pubquiz! Een interactieve pubquiz, LIVE op een megagroot LED-scherm, gehost door DJ PimPam Pompen! Antwoorden op de vragen gaan via je mobieltje, dus zorg voor een volle accu!

We trappen het Strijdersbal af met de Pubquiz, strak om 20.00 uur! Meedoen met een team? Schrijf je dan nu in met je team (max 5 pers) en zorg dat je er bij bent! De inschrijfkosten voor een team zijn € 10,- te voldoen in de tent!

Handig om te weten:

 • Je dient ten alle tijde een individueel toegangsticket voor het Strijdersbal te kopen. Dat doe je hier.
 • Als je niet mee wilt doen met de pubquiz ben je wel van harte welkom om te komen kijken! Ook hier geldt: koop wel een kaartje!
 • De Pubquiz duurt ongeveer 1,5 uur

Inschrijfgeld: € 10,- per deelnemend team (te voldoen in de tent)
Andere vragen? Stuur een bericht naar strijdersbal@nobelestrijders.nl

  Aantal deelnemers incl. teamcaptain

  Doe je met meer dan 5 personen mee, maak dan een 2e team!

  Het inschrijfgeld van €10 dien je ter plekke contant te voldoen bij de speciale bar in de tent! Je dient ten alle tijde een individueel toegangsticket voor het Strijdersbal te hebben.

  Line-up

  ACHTUNG

  ACHTUNG is 100% puur & energiek! Feest en spektakel, recht uit het hart! Gewapend met humor en enthousiasme breken de mannen van ACHTUNG elke tent af! Schaamteloos spelen ze alles wat je stiekem tóch wilt horen én meezingen!

  Met een onuitputtelijke show vol interactie brengen ze iedere stadskern, bisdom of buurtschap in hopeloze extase!

  Hef nog één keer het glas en ga helemaal tot het gaatje met deze mannen!

  Wolfgang Saufi

  De beste feestmuziek komt voorbij wanneer Wolfgang Saufi de bühne betreed en zijn energie zal al snel overslaan op het publiek. Zo was hij in de afgelopen jaren meerdere malen te gast bij Das Coen und Sanderfest van Radio538, Festival Dutch Valley, Slam FM, Radio 10, Het Foute Oktoberfest in Ahoy, Radio3FM, de Franse en Oostenrijkse Apres Ski, Lloret de Mar, en vele andere feesttenten, Oktoberfesten en Apres Ski feesten.

  Pim Pam Pompen

  Happy Feelings, dat is wat je krijgt tijdens een set van Pim Pam Pompen. Geen specifiek genre, maar precies de muziek waarvan jij niet wist dat je ze nodig had. Verrassende DJ sets met alleen maar (on)bekende hits, niet teveel consessies doen want het draait eigenlijk maar om één ding.

  We maken er een keigezellig feest van!


  Alle artiesten en medewerkers ondersteunen ons initiatief en werken volledig belangeloos mee!

  Hoofdsponsoren